Foodtrucks
Een eigen foodtruckfestival……
Wij hebben verschillende ‘foodtrucks’ (ook wel ‘rollende keukens’ genoemd). Hoe gaaf is het om een foodtruck op uw feest of evenement te hebben, of wat dacht u van een eigen foodtruckfestival!?
Een unieke ervaring. Door de opstelling van de trucks, de bar, de tafels (zit en sta) en verdere aankleding is een foodtruckfestival voor vele doelgroepen aantrekkelijk. Het is laagdrempelig, gezellig en zorgt voor een ongedwongen sfeer .
Netwerken, een praatje maken, dansen, drankje aan de bar, klein hapje eten hier en daar. Er is voor ieder wat wils.
Wij hebben o.a.: een BBQ foodtruck van vintage golfplaten; een Italiaanse hut op wielen; een houten chalet als foodtruck; een Indische toko op wielen (die met bamboe is bekleed) en een Friet-bakfiets. Wij kunnen in overleg ook andere (of nog meer) foodtrucks verzorgen.