HET TEAM VAN JOREVENTS

creatieve smaakmakers voor uw diner, feest of evenement

Joris

Mijn naam is Joris van der Kleij, 26 jaar, woonachtig in Haarlem en heb mijn studie commerciële economie afgerond. Ik heb een grote passie voor lekker eten en drinken, in een gezellige setting, met leuke mensen. Dit in combinatie met mijn creatieve en ondernemende instelling ben ik mijn eigen evenementenbureau, Jorevents, begonnen.

Jorevents is een evenementenbureau wat zich richt op het verzorgen van feesten en partijen. Denk hierbij aan :

 • bedrijfsfeesten,
 • verjaardagsfeesten,
 • openingsfeest,
 • examenfeest,
 • verzorging van een luxe diner of een buffet,
 • club- of verenigingsfeest,
 • huwelijksfeest,
 • festival,
 • jubileum,
 • modeshow,
 • beurs etc....

Emma

Mijn naam is Emma, ben geboren in het jaar 1995. Het liefst ben ik de hele dag door bezig met eten. Bakken, koken maar ook voedingsadvies geven. Als klein meisje zat ik graag bij mijn moeder op het aanrecht terwijl zij bezig was met bakken. Nu ik groter ben sta ik graag voor het aanrechtblad. Ik bedenk gezonde, lekkere en vernieuwende recepten. 

Met twee ondernemende ouders zit het ondernemen in mijn bloed, zo begon ik op mijn 16e al mijn eigen cateringbedrijf en Instagram account Emma’s Kitchen.  Daarnaast heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt als figuurconsulente waar ik persoonlijke begeleiding gaf rondom sport en voeding, hierdoor heb ik veel kennis en ervaring over een gezonde levensstijl. 

Op mijn 24e startte ik mijn tweede onderneming, Bean Bakery.  Met Bean Bakery creëerde ik voedzame tussendoortjes, waaronder de bestseller: black bean brownie.  Een groot deel van deze brownies bestaan uit Black Eyed Bonen, dat is super gezond want bonen zijn voedzaam en zitten vol eiwitten, vezels, vitamine en mineralen.  Door Bean Bakery kwam ik al snel weer in contact met Joris en Max waar wij als personen enorm klikken, elkaar aanvullen en super fijn kunnen samen werken.  

Liefs,

Emma

Max

Mijn naam is Max, geboren in het jaar 2000, vanaf mijn 3e jaar woon ik met mijn ouders en zusje in Vijfhuizen. Hier zat ik op school, was lid bij de tennisvereniging TVV en ben van jongs af aan en nog steeds lid bij onze voetbalvereniging DSOV. Koken en meehelpen in de keuken is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader is een goede hobbykok en van kleins af aan help ik hem mee in de keuken.

Na de middelbare school ben ik gestart met mijn MBO-opleiding Facilitair Leidinggevende. Na afronding van deze opleiding heb ik een contract aangeboden gekregen voor 4 dagen per week bij een van mijn stagebedrijven. Dit is ISS Facilitiy Services bij het account PwC in Amsterdam. 4 dagen werken betekend dat er  doordeweeks 1 vrije dag is toch? Nou in mijn geval niet want daarnaast volg ik nog een  deeltijdopleiding Facility Management opleiding aan de Haagse Hogeschool. Blijft er dan nog tijd over om te koken zal je denken, zeker wel want de avonden zijn lang en de nachten zijn kort, daarnaast is er natuurlijk nog altijd het weekend. Sinds juli ben ik mede daarom ook mijn eigen bedrijfje begonnen genaamd Events2theMax om mijn visie op het gebied van evenementen en nieuwe ideeën toe te passen in de praktijk.

De samenwerking met Joris en met Emma geeft mij heel veel energie. Wij hebben veel overeenkomsten, maar zijn toch heel erg verschillend. Daarom vullen we elkaar zo goed aan en kunnen daardoor met z'n 3e ieder idee van groot tot klein tot een groot succes maken.

>> We create, you celebrate <<

Dit is waar wij voor staan. Ons doel is om u alle zorgen uit handen te nemen en u een fantastische ervaring te laten beleven, waar nog lang over nagepraat wordt.

Jorevents logo

Volg ons op social media:

©2022 | Webdesign: MitZ.nl